Sexy moeder (44) met dikke boobs daten

Een lieve moeder die onlangs lid id geworden om te babbelen met mannen die zin hebben om met haar sex te hebben. Femdom is 44 en heeft dikke jopen, waar je in kunt knijpen als je met dit dametje een sexdate regelt. Je bent zo lid, dus laat Femdom niet langer wachten!

Meer informatie over Femdom () uit
Naam:
Femdom
Leeftijd:
44 Jaar
Woonplaats:
-
Land:
Nederland
Geaardheid:
Hetero
Huidskleur:
Blank
Figuur:
Volslank
Lengte:
170 cm
Schaamhaar:
Kaal
Piercings:
Geen
Haarkleur:
Bruin
Laatst online:
06 Mei 2018
Cup maat:
F
Mobiel:
06-********
Email:
********@*****.com
Skype:
*************
Over mij: Lees onderstaande tekst. Weet waar je aan begint als je mij een berichtje stuurt. Succes !! Het is binnen Femdom gebruikelijk dat de Godin Haar slaaf in een kuisheidsgordel stopt, zodat hij gemakkelijk getraind kan worden. Door hem te teasen en orgasmes te verbieden, krijgt Zij Haar zin. De slaaf zal al snel tegen zijn Godin opkijken, want Zij is de enige in de wereld die hem seksuele ontlading kan geven. Door het verlangen naar een orgasme wordt de slaaf erg gehoorzaam en is hij bereid om ver voor Haar te gaan. Wat betreft vernedering maakt een Femdom Godin veel gebruik van sissification (een man dwingen om als een vrouw te leven), verkrachting met een strap-on, het belachelijk maken van de penis en door middel van cuckolding. Met cuckolding wordt de slaaf gedwongen om te zien of horen hoe zijn Godin seks heeft met een betere man, terwijl hij in een kuisheidsgordel zit en geen seksuele ontlading kan krijgen.
Andere vrouwen met dikke tieten en bolle borsten die op zoek zijn naar geile mannen om mee af te spreken en sex te hebben!